Kortings programma

?

2-3x per jaar

Heeft u twee tot vier keer per jaar een verlichte dansvloer nodig? Dan loont het al om goede afspraken met ons te maken!

Voor loyale klanten bieden wij een aantrekkelijke korting per opdracht als u vaker dan één keer per jaar een verlichte dansvloer nodig heeft. 

Informeer naar de mogelijkheden en profiteer van de voordelen. De hoogte van de korting is mede afhankelijk van de grootte van de vloeren die u wenst te boeken.

Naast de korting die u dan op onze vloeren krijgt gelden er ook kortingen op ons volledig product aanbod zoals dj’s, artiesten, verlichting en decoratie.

Neem contact met ons op! 

?

4-8x per jaar

Voor klanten die ieder kwartaal minstens een keer een vloer bij ons reserveren hebben we extra korting. 

Heeft u ieder kwartaal één of twee keer een vloer nodig dan gaan we in overleg met u kijken welk oppervlak u regelmatig nodig heeft.

We zorgen dat de vloer dan geleverd wordt door een locale verhuur partner. Zo kunnen we in samenwerking met onze verhuurpartners extra aantrekkelijke prijzen afgeven waar u van profiteert.

U heeft dan niet alleen korting op de vierkante meter prijs maar profiteert in dit geval ook van de lagere transporkosten.

Neem contact met ons op! 

?

> 8x per jaar

Indien u meer dan acht keer per jaar een verlichte dansvloer nodig heeft is het misschien interessant voor u om zélf verhuur partner te worden.

De voordelen zijn dat u de vloer zelf op voorraad heeft en dus niet meer afhankelijk bent van andere bedrijven. Uiteraard is de prijs in dit geval gunstiger en de marge die u maakt dus hoger.

Heeft u zelf geen opslagruimte voor de vloer? Geen probleem, in dat geval kunt u nog steeds profiteren van hoge kortingen en zorgen wij dat één van onze partners de vloeren levert aan u.

Profiteren van de verschilllende mogelijkheden en van de kortingen!

Neem contact met ons op! 

Profiteer van uw korting!

a {color:#cccccc;}
a:hover {color:#cccccc;}
a:visited {color:#cccccc;}

Enlighted Events

Emmerblok 31
4751 XE Oud Gastel

Krommewetering 101h
3543 AN Utrecht

a {color:#cccccc;}
a:hover {color:#cccccc;}
a:visited {color:#cccccc;}

+31 (0) 85 301 8085
info@enlighted.events

Volgen

Chatten

Sms ons op 06-44080043

Vinden

Bekend van TV

Levering in heel NL

Beste prijs

Extra lage opstap

Hoogste kwaliteit

© Enlighted Events

SEO optimizer