Missie, Visie & Kernwaarden

Onze Missie

Het WOW effect leveren op ieder feest.

Onze Visie

Via een netwerk van partners klanten in heel Europa bereiken.

Persoonlijk

We hechten veel waarde aan een goede communicatie en persoonlijk contact. Alleen door goed met elkaar te communiceren zijn wensen en verwachtingen helder en kan er optimale invulling worden gegeven aan iedere opdracht.

Samenwerken

We geloven dat samenwerking de sleutel tot succes is. Of het nu gaat om het samenwerken met klanten, met collega’s binnen ons eigen bedrijf of met branchegenoten. Bij een goede samenwerking presteer je samen altijd beter.

Werken als Team

Iedereen heeft zijn of haar eigen taken binnen de organisatie maar als team zorgen we dat de klus geklaard wordt. We helpen elkaar dus altijd en direct als dit nodig is.

Plezier met elkaar

We gaan als vrienden met elkaar om. Het werk dat we doen nemen we heel serieus evenals het behalen van tevreden klanten. Maar we vinden het ook heel belangrijk dat het gezellig is en dat we samen veel plezier hebben met elkaar en met ons werk.

Onze Kernwaarden

Proactief

We wachten niet af tot een oplossing zich aan bied maar ondernemen zelf actie. Succes komt nooit vanzelf maar is een resultaat van proactief oplossings- en klantgericht werken.

Betrouwbaar

We zijn betrouwbaar, klantgericht, duidelijk en eerlijk. Wat we afspreken maken we waar. Klanten, partners en collega’s kunnen altijd op ons rekenen. We stoppen niet voordat het gewenste resultaat is bereikt en we doen geen concessies op het gebied van kwaliteit.

Authentiek

We steken onze energie niet in het kijken naar wat anderen doen. We hebben onze focus ons op de vraag van onze klanten. We zorgen dat we blijven innoveren zodat we ons onderscheiden en daarmee een authentieke dienstverlening bieden.

Gepassioneerd

We doen ons werk met enthousiasme. Dit enthousiasme is een zeer belangrijk onderdeel van onze uitstraling, naar klanten, partners, branchegenoten en naar collega’s. Het is een belangrijk onderdeel van ons “visitekaartje”.

Resultaat met mensen

De kwaliteit van onze organisatie komt primair voort uit de kwaliteit van onze mensen. We hechten daarom veel waarde aan een bedrijfscultuur waarbinnen iedereen zichzelf optimaal kan ontwikkelen om zowel persoonlijk als zakelijk het beste uit zichzelf te halen.

Innoveren

Wat we vandaag nog niet kunnen is een uitdaging voor morgen. Door steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan blijven we groeien en kunnen we de verwachtingen van onze klanten blijven overtreffen. 

Verbeteren

Wat we vandaag de dag al wél kunnen zullen we trachten morgen nog beter doen. Er is altijd ruimte voor betering in kwaliteit en/of efficiëntie en daarmee ook in het resultaat.

a {color:#cccccc;}
a:hover {color:#cccccc;}
a:visited {color:#cccccc;}

Enlighted Events

Emmerblok 31
4751 XE Oud Gastel

Krommewetering 101h
3543 AN Utrecht

a {color:#cccccc;}
a:hover {color:#cccccc;}
a:visited {color:#cccccc;}

+31 (0) 85 301 8085
info@enlighted.events

Volgen

Chatten

Sms ons op 06-44080043

Vinden

Bekend van TV

Levering in heel NL

Beste prijs

Extra lage opstap

Hoogste kwaliteit

© Enlighted Events

SEO optimizer