Huurt u éénmalig of regelmatig?

Prijs eenmalig huren

Heeft u eenmalig een ledvloer nodig? Bereken dan direct online uw prijs! Omdat wij met een netwerk met verhuurpartners werken betaald u nooit te veel.

Onze vloeren worden door heel Europa geleverd. De verlichte dansvloeren worden ingezet op kleine privé feesten maar ook op grote zakelijke evenementen.

Neem een kijkje bij onze projecten om te zien op wat voor gelegenheden onze vloer al eerder gelegen heeft.

Klik hier voor uw persoonlijke offerte

Prijs af en toe huren

Heeft u een feestlocatie of bent u cateraar? Er zijn ongetwijfeld meer klanten die u blij maakt met een verlichte dansvloer. En dat kan u ook heel interessant zijn.

Voor locaties, cateraars en andere klanten die meer dan ééns een verlichte dansvloer nodig hebben hebben wij aantrekkelijke kortingen.

Neem contact met ons op om te informeren naar de voordelen die dit voor u heeft, hoe vaker u een vloer nodig heeft hoe gunstiger uw prijzen natuurlijk.

Klik hier voor het kortingsprogramma

Prijs frequent huren

Als u een paar keer per jaar een vloer nodig heeft is ons kortingsprogramma heel interessant. Heeft u iedere maand of vaker een vloer nodig dan is ons partner programma wellicht nog interessanter.

Als verhuur partner krijgt u onze vloer in beheer en kunt u dus ten alle tijden de vloer aan uw klanten laten zien. Ook bent u voor de levering op een opdracht niet afhankelijk van anderen.

Los van deze voordelen heeft u binnen ons partner programma een zéér gunstige inkoopsprijs voor de dansvloer en maakt u dus een hele goede marge.

Klik hier voor het partnerprogramma

Wilt u een dansvloer kopen?

Bent u op zoek naar een verlichte dansvloer voor een vaste installatie? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij leveren verschillende modellen vloer om voor vast in uw horecazaak te installeren.

We doen u natuurlijk graag een voorstel maken voor de aanschaf van een verlichte dansvloer. Wist u echter dat wij ook een partner programma hebben voor locaties? Soms is het kopen van een vloer niet de voordeligste of beste oplossing.

Lees hier meer over de voor- en nadelen van het kopen van een verlichte dansvloer en de modellen vloer die wij aan kunnen bieden.

prijzen huren dansvloeren

a {color:#cccccc;}
a:hover {color:#cccccc;}
a:visited {color:#cccccc;}

Enlighted Events

Emmerblok 31
4751 XE Oud Gastel

Krommewetering 101h
3543 AN Utrecht

a {color:#cccccc;}
a:hover {color:#cccccc;}
a:visited {color:#cccccc;}

+31 (0) 85 301 8085
info@enlighted.events

Volgen

Chatten

Sms ons op 06-44080043

Vinden

Bekend van TV

Levering in heel NL

Beste prijs

Extra lage opstap

Hoogste kwaliteit

© Enlighted Events

SEO optimizer