Hoe vaak huurt u een LED vloer?

Prijs een keer huren

Heeft voor uw eigen feest een ledvloer nodig? Bereken dan online uw prijs! De prijs wordt berekend vanaf de verhuurpartner in de buurt.

Onze LED vloeren worden door heel Europa verhuurd. De ledvloeren worden ingezet op zowel privé feesten als op grote zakelijke evenementen.

Bij de projecten kunt u zien op wat voor gelegenheden onze ledvloer al eerder gelegen heeft. Dit is natuurlijk een kleine greep van de vele mooie opdrachten die we mogen doen.

Bereken direct uw prijs!

Prijs incidentieel huren

Heeft u een feestlocatie of bent u cateraar? Veel van uw klanten kunt u blij maken met een verlichte led dansvloer. Meer tevreden klanten is ook gunstig voor u natuurlijk!

Voor locaties, cateraars en andere klanten die incidentieel een led dansvloer nodig hebben hebben wij aantrekkelijke kortingen.

Neem contact met ons team op om te informeren naar de mogelijkheden voor uw locatie. Hoe vaker u een ledvloer huurt, hoe gunstiger uw prijzen natuurlijk.

Bekijk uw voordeel hier!

Prijs veelvuldig huren

Heeft u incidenteel een vloer nodig dan is ons kortingsprogramma heel interessant. Heeft u iedere maand of een paar keer per maand een vloer nodig dan is ons partner programma zeker nog gunstiger.

Als verhuur partner krijgt u onze ledvloer in beheer. U kunt deze ten alle tijden inzetten of aan uw klanten laten zien. 

Naast deze voordelen heeft u binnen ons partner programma een zéér gunstige prijs voor de ledvloer en maakt u dus een hele goede marge.

Sluit u aan en geniet van de voordelen!

U kunt ook een ledvloer kopen!

Zoekt u een ledvloer voor een permanente installatie? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij leveren diverse modellen ledvloer om voor vast in uw horecazaak te installeren.

We doen u natuurlijk graag een voorstel maken voor de aanschaf van een ledvloer. Wist u dat wij ook een partnerprogramma hebben voor locaties? Soms is het kopen van een ledvloer duurder en minder gunstig dan ons partnerprogramma.

Lees hier over de voor- en nadelen van het kopen van een led dansvloer.

prijzen huren dansvloeren

Enlighted Events

Emmerblok 31
4751 XE Oud Gastel

Krommewetering 101h
3543 AN Utrecht

+31 (0) 85 301 8085
info@enlighted.events

Volgen

Chatten

Sms ons op 06-44080043

Vinden

Bekend van TV

Levering in heel NL

Beste prijs

Extra lage opstap

Hoogste kwaliteit