Enkele van onze projecten

Toppers in Concert

Royal Night of Disco

Amsterdam ArenA

Amsterdam ArenA

Het Evenement

Toppers in Concert is het ‘Meezingfeest van het Jaar’ wat inmiddels door meer dan twee en een half miljoen mensen is bezocht. Tijdens de concerten klinken een groot aantal nationale én internationale meezingers.

Dit alles wordt gecombineerd met een weergaloos showspektakel van internationale allure. Het is dan ook een feest van verbroedering in het grootste ‘Meezingcafé’ van Nederland; de Amsterdam ArenA! 

Van de “Royal Night of Disco” concerten waar wij aan bij hebben mogen dragen is ook een video registratie gemaakt. Deze video registratie is later op televisie geweest (en is teven op DVD verkrijgbaar).

Onze bijdrage

Voor de concertreeks “Royal Night of Disco” hebben we een verlichte dansvloer ín het podium van de Toppers geplaatst. Deze vloer bestond uit 14 kleinere vloeren van ieder 9 vierkante meter.

Deze vloeren met een totaal oppervlak van 126 vierkante meter zijn via een netwerk gebaseerde sturing aan elkaar gekoppeld. Middels een ethernet verbinding kon dit alles naar Front of House worden gebracht waar de vloer volledig naar de wensen van de organisatie kon worden geprogrammeerd.

Dit project was een van de meest interessante projecten die we in de afgelopen jaren hebben mogen verzorgen mede omdat de techniek achter dit project wat complexer was dan die van een reguliere verhuur opdracht. Natuurlijk is het ook erg leuk dat we dit (inter)nationale project aan onze portfolio toe hebben mogen voegen.

Race evenementen

Hockenheim & Neurenberg

Het Evenement

Nu dat onze eigen Max Verstappen hard op weg is naar de top is het racen bij de sport liefhebbers in ons land populairder dan ooit te voren.

Na het racen wordt er natuurlijk altijd veel gefeest bij deze evenementen en daar hoort ook een verlichte dansvloer bij! 

In de afgelpen jaren hebben wij al veelvuldig onze bijdrage mogen leveren aan deze internationaal bekende evenementen. 

Onze bijdrage

Op deze evenementen leveren we een verlichte dansvloer met een sturing die een DMX koppeling heeft.

Via DMX kan onze vloer eenvoudig worden aangesloten op de lichsturing van de techniek. De techniek/klant kan daardoor de gewensten patronen en kleuren volledig aanpassen aan de aanwezig lichtshow.

Een belangrijk aspect van onze vloer bij deze projecten is de zeer beperkte hoogte van de panelen.

Onze 100 pixel panelen zijn (inclusief de voetjes) slechts 3,3 centimeter hoog, iets wat met het oog op veiligheid en comfort een grote rol speelt voor deze klanten om voor onze oplossing te kiezen.

Racecircuit Hockenheim

Racecircuit Hockenheim

Neurenberg

a {color:#cccccc;}
a:hover {color:#cccccc;}
a:visited {color:#cccccc;}

Enlighted Events

Emmerblok 31
4751 XE Oud Gastel

Krommewetering 101h
3543 AN Utrecht

a {color:#cccccc;}
a:hover {color:#cccccc;}
a:visited {color:#cccccc;}

+31 (0) 85 301 8085
info@enlighted.events

Volgen

Chatten

Sms ons op 06-44080043

Vinden

Bekend van TV

Levering in heel NL

Beste prijs

Extra lage opstap

Hoogste kwaliteit

© Enlighted Events

SEO optimizer