Bedrijfsfeest? Huur een dansvloer!

zakelijke evenement met verlichte dansvloer
feest eindhoven bedrijfsfeest dansvloeren

Bedrijfsfeest dansvloeren huren

De sfeer op een feest wordt in grote mate bepaald door de ambiance van de locatie. Onze bedrijfsfeest dansvloeren dragen direct en in grote mate bij aan deze ambiance!

De kleurrijke verlichting op de dansvloer werkt uitnodigend en als een magneet voor uw gasten. Wilt u een echt dansfeest? Dan is een verlichte dansvloer haast onmisbaar!

Vandaag de dag zijn verlichte dansvloeren heel betaalbaar en dankzij ons verhuur partner netwerk hebben wij altijd wel een vestiging in de buurt van uw feestlocatie. U betaald dus nooit te veel.

Wist u dat onze dansvloeren op bedrijfsfeesten in héél Europa worden ingezet? Neem een kijkje bij locaties om te zien waar we allemaal al geweest zijn.

Onder projecten kunt u ook diverse mooie zakelijke evenementen terug vinden waar wij aan bij hebben mogen dragen met onze verlichte dansvloeren.

Neem contact met ons op!

Welke afmetingen zijn er?

Wij hebben ruim bijna 1.000 vierkante meter verlichte dansvloer, de panelen zijn één vierkante meter. Alle afmeting zijn eigenlijk mogelijk dus!

Hoe hoog zijn de dansvloeren?

Dankzij de LED technologie zijn onze dansvloeren (inclusief de dopjes) slechts 3,3 cm hoog. Platter is voor mobiele vloeren technisch haast niet mogelijk.

Wat is het stroom verbruik?

Ieder paneel gebruikt maximaal 30 watt. Het verbruik is dus 30 watt per vierkante meter. Dat is alleen als hij vol aan op wit is dus in praktijk is dat meestal minder. 

Kan er een logo op de vloer?

Jazeker, logo’s of teksten kunnen op de dansvloer. Het is afhankelijk van de afmeting van de vloer en de kijkhoek en afstand of het goed zichtbaar is.

dansvloeren.com voor uw feest
heineken feest
verlichte dansvloeren personeelsfeest
verlichte dansvloeren bedrijfsfeest

a {color:#cccccc;}
a:hover {color:#cccccc;}
a:visited {color:#cccccc;}

Enlighted Events

Emmerblok 31
4751 XE Oud Gastel

Krommewetering 101h
3543 AN Utrecht

a {color:#cccccc;}
a:hover {color:#cccccc;}
a:visited {color:#cccccc;}

+31 (0) 85 301 8085
info@enlighted.events

Volgen

Chatten

Sms ons op 06-44080043

Vinden

Bekend van TV

Levering in heel NL

Beste prijs

Extra lage opstap

Hoogste kwaliteit

© Enlighted Events

SEO optimizer